Slaaptrainer Sam – ZaZu

Slaaptrainer Sam – ZaZu

Wat kunnen de nachten kort zijn hè?
En helemaal wanneer je peuter alweer heel vroeg aan de nieuwe dag wil beginnen!

Met een slaaptrainer kan je je kindje spelenderwijs leren langer in bed te blijven. Zijn de oogjes van de slaaptrainer nog dicht, dan is het ‘slaap tijd’. Gaan ze open, dan is het ochtend.

Eerdaags weer eens lekker uitslapen?

Maak kennis met Sam

Tijd om te slapen

Slaaptrainer SAM gaat slapen wanneer je je kind naar bed brengt. Zijn oogjes gaan dicht en zijn scherm licht rood op. Dit betekent dat het tijd is om te slapen.

Nog heel even!
Voor de vroege vogels heeft slaaptrainer SAM nog een hele handige functie, hij laat namelijk zien hoe lang het nog duurt voor SAM wakker wordt. Een half uur voordat SAM zijn ogen open doet, verandert de kleur van het scherm van rood naar oranje. Dit betekent dat het nog maar heel even duurt!
Om kinderen een idee te geven hoe lang een half uur nog is, zullen de 12 kleine sterretjes 1 voor 1 verdwijnen en zo de 30 minuten aftellen.

Je mag opstaan!!
Zodra je kindje op mag staan, natuurlijk op een door jezelf ingestelde tijd, zal slaaptrainer SAM zijn ogen open doen. Het scherm licht wit op en de zon op het scherm komt tevoorschijn. Op deze manier laat SAM aan je kleintje zien dat hij/zij nu uit bed mag komen. 

Natuurlijk doet SAM dit alles geruisloos, zodat als je kind nog slaapt, hij/zij natuurlijk niet wakker wordt gemaakt. Het zou toch jammer zijn als je daardoor precies die ene keer uitslapen mist!!

 

Eigenschappen:

Ogen open & dicht. Sluit SAM zijn ogen als het bedtijd is en hij doet ze weer open als je kindje uit bed mag. Of op een specifiek tijdstip of na een bepaald aantal minuten.

LCD scherm verandert van kleur. Het LCD scherm verandert van kleur om aan te geven of het nacht of ochtend is.

Analoge en digitale klok. Maakt het makkelijk om klok te leren kijken.

Alarmklok. Voor oudere kinderen, kies uit 3 melodietjes met regelbaar volume.

Variabele helderheid en timer functie. Het dimbare nachtlampje kan de hele nacht aanblijven of uitschakelen na 5, 15 of 30 minuten.

 

Extra informatie:
  • Kinderwekker SAM werkt op 220 V (adapter meegeleverd) en op batterijen (4 x AA, niet meegeleverd)
  • Afmetingen: 20 x 12 x 14 cm
  • Diameter LCD scherm: 7 cm
  • ZAZU’s slaaptrainer SAM is geen speelgoed
  • ZAZU’s Slaaptrainer SAM is getest conform EU regelgeving
  • Leeftijd: geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2.5 jaar. Enigszins afhankelijk van de ontwikkeling van het kindje zelf.

 

Kijk  HIER  voor het filmpje van Sam