Geschiedenis

Geschiedenis

Voor wie het leuk vind, hier een stukje geschiedenis van ons mooie familie bedrijf.

Wij horen zó vaak van de ouders van (aanstaande) vaders en moeders dat zij de spullen voor hun kindertjes ook al bij ons kochten. Hoe leuk, want wij zijn nog steeds dezelfde winkel, en je kunt er nog steeds dezelfde mensen tegen het lijf lopen.

Op 2 september 1964 openden Rien en Inge Offers aan de Papsouwselaan in Delft hun winkel: Modehuis Offers. Het was een algemene textielwinkel,  die zich richtte op het gehele gezin, maar zij waren wel gespecialiseerd in dames- en herenmode en lincherie.

In die tijd leek Delft nog op niets van wat het nu is en de wijken rondom de winkel waren nog maar gedeeltelijk gebouwd. Het uitzicht bestond dan ook nog (gedeeltelijk) uit weilanden.

 

Op het rijtje naast Modehuis Offers zaten o.a  een schoenenwinkel, een kleine supermarkt, een wasserette en een elektricien. Toen de directe buren gingen verhuizen naar de nieuwe winkel passage ‘De Hoven’ namen Rien en Inge het besluit om niet te verhuizen, maar het pand van de buren erbij te nemen. (het pand van je buren kan je maar één keer overnemen – was het devies)

In het nieuwe pand werden kinderwagens en andere babyartikelen verkocht. Eind jaren zestig werd winkelcentrum ‘In de Hoven’ geopend en weer wat later ging de familie Offers zich onder de naam Bebinella specialiseren in kinderkleding, -meubels en accessoires.

 

Vanaf haar 16de werkte dochter Franca ook in de winkel, en in 1990 kwam daar ook haar man Marco Daniels bij. In 2003 kwam er weer een buurpand leeg, en weer werd de winkel uitgebreid. De naam was inmiddels veranderd in ‘Bébèl’, dat later de toevoeging ‘Duimeland’ kreeg.

 

In november 2011 is de winkel verhuisd naar een klein stukje verderop. Nog steeds aan de Papsouwselaan, maar qua bereikbaarheid nét even beter. Maar tóch kwam langzaam de wens opzetten om meer ‘in de loop’ te zitten.
Eind 2019 hebben wij de knoop doorgehakt, en besloten wij te stoppen met de verkoop van de diverse ‘hardwaren’ en verder te gaan met onze kledinglijnen, de prachtige bedaankleding en uitzet artikelen, de cadeautjes en de speelgoedcollecties.

 

Op 17 december 2019 was de verhuizing een feit- en opende wij een heerlijk gezellige winkel in winkelcentrum ‘De Hoven Passage’. En niet alleen wij zijn erg enthousiast: wat een complimenten krijgen wij over deze stap! En onze naam zegt precies wát we zijn:

Speciaal voor Baby & Peuter

In meer dan 55 jaar zijn we geworden wie we nu zijn: Een begrip in Delft en omstreken. Een familiebedrijf dat met veel liefde- en kennis van zaken is opgebouwd, en bekend staat om de service en kwaliteit.

Marco en Franca Daniëls heten je van harte welkom!

 

 

Geschiedenis 1